Resultats eleccions municipals 2011

En primer lloc, des de LEST volem agrair a totes les persones que ens han votat i que ens han donat suport per aconseguir aquests tres regidors, un gran èxit per nosaltres.

Aquí teniu els resultats oficials a tots el municipi

LEST s’ha convertit en la tercera força més votada, hem aconseguit uns 600 vots a l’Estartit i uns 130 a Torroella

I aquí, com ha quedat el repartiment amb la llei d’Hondt

Ràpidament, amb aquesta regla el que es fa és agafar el nombre de vots de cada partit i anar-lo dividint començant per un fins a 17, en aquest cas és el nombre de regidors que hi ha a l’ajuntament de Torroella. Aquest procés es va repetint amb cada un dels partits, llavors s’agafen els 17 quocients més grans, en la imatge són els que estan més enfosquits.

Si us fixeu, després dels marcats, els següent número més gran, pertany a LEST, 183,75, i l’últim dels marcats pertany a CiU, amb 189,20. Tenin en compte que es tractaria del 4rt regidor per LEST i el 5è per CiU, per saber els vots que LEST necessitaria per obtenir el quart regidor, s’han de restar els dos nombres i després multiplicar per 4 o 5.

189,20-183,75= 5,45  multiplicar per 4 = 21,8 i/o multiplicat per 5= 27,25

El número de vots que necessitariem per obtenir el quart regidor serien entre uns 21 i 28. Evidentment això és un resultat aproximat i seria més correcte dir entre 20 i 30, igualment seria un resultat aproximat perquè amb vots diferents es reestructuraria tota la taula.

Fet aquest comentari pels amants del números, no voldriem deixar al lector amb mal regust, perquè des de l’Estartit Som Tots estem molt satisfets amb els resultats obtinguts, que estaven dintre de les nostres millors quinieles.

Gràcies a tots.

Like this on Facebook

Quant a L'Estartit Som Tots
Temes d'interés sobre el nou partit polític L'EST, (L'Estartit som tots)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: