Atur i situació econòmica familiar

Tenim clar que els moments que passem no són bons per ningú i moltes famílies del municipi tenen problemes per arribar a final de mes. La solució de tots és reduir despeses i l’ajuntament ha de fer el mateix i donar exemple.

Els sous dels càrregs electes, alcalde i regidors s’haurien de reduir en funció de la dedicació real i feina feta de cadascun. A l’empresa privada els sous depenen de la feina del treballador i a l’ajuntament s’hauria de fer de la mateixa manera.

Com hem dit en apartats anteriors, hi ha moltes coses que pot fer l’ajuntament per millorar la situació laboral dels veïns, començant per crear riquesa i llocs de treball.

Com hem dit en apartats anteriors, hi ha moltes coses que pot fer l’ajuntament per millorar la situació laboral dels veïns, començant per crear riqueza i llocs de feina amb actuacions com l’agilització de tràmits per obrir noves empreses o donant facilitats com la bonificació dels permisos d’obertura.

Hem parlat també de l’ajuda al quart món, als postres veïns, que s’hauria de prioritzar en anys de crisis abans que l’ajuda al tercer món, perquè hi ha casos realment greus i no cal anar tant lluny per trobar-los.

La millora del turismo també portaria més llocs de treball pels nostres veïns. Es pot fer una política de bonificació d’alguna taxa o part d’alguna taxa pels empresaris que contractin empreses o personal resident al nostre municipi.

La contenció en la puja d’impostos és una altra manera d’ajuda a la población a fer front a la crisis, cal estudiar quines són les prioritats reals dels veïns i treballar per fer-hi front.

Like this on Facebook

Quant a L'Estartit Som Tots
Temes d'interés sobre el nou partit polític L'EST, (L'Estartit som tots)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: