Turisme

El turisme és el motor del nostre municipi, si el turisme va bé, tothom va bé, perquè la industria i la construcción també creixen.

La Indústria local és de petita i mitjana empresa i cal ajudar-la, agilitzant tràmits administratius i facilitnat la seva instal·lació al nostre municipi.

La construcción sabem que no passa pel seu millor moment, per tant cal ajustar les taxes d’ocupació de via pública i agilitzar la tramitació dels expedients d’obertura de locals perquè els veïns vulguin invertir en renovar locals o obrir-ne de nous.

En tema turístic, el primer que cal fer si es vol una bona gestió, és convocar la plaça de cap d’àrea de turismes que porta vacant des de fa dos anys. És la única àrea que no en té.

Hi ha dues parts bàsiques perquè el turismes funcioni:

La primera d’elles, fer-ne una bona publicitat, perquè els visitants es decideixen pel nostre destí en comptes d’un altre. Per això cal recuperar els prop de 116.000€ que ha disminuit el pressupost de turisme.

La segona consisteix en tenir una bona oferta lúdia i un espai en condicions i net.

Per això cal mantener les diferents certificacions de qualitat i medi ambient que tenim, tot executant el projecte de destinació sostenible i treballar conjuntament amb el sector privat per millorar el destí promocionant com cal iniciatives com són el festival del cómic o els Beatles week-end.

Creiem que l’ajuntament no acaba de tenir clar que el turisme ve principalment per la marca Illes Medes i que per fer la promoció turística cal fer-la a l’Estartit, i no a Torroella, que ha de ser coneguda per altres trets diferenciadors com poden ser el de la Música. Partir les fires que es feien un cap de setmana, intentant fer l’actuvitat un dia a l’Estartit i un altre a Torroella no és bo per ninguú.

Finalment s’ha de replantejar la nostra oferta turística per intentar destacionalitzar el turisme. El parc natural és una bona oportunitat per fer-ho juntament amb la col·laboració del sector privat, de les associacions i de l’ajuntament.

Quant a L'Estartit Som Tots
Temes d'interés sobre el nou partit polític L'EST, (L'Estartit som tots)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: