Segon acte de presentació de LEST

Ahir Divendres 29 d’abril, a les 9 del vespre, a la Sala Polivalent de l’Estartit, es va celebrar el segon acte de presentació de LEST, un esdeveniment amb molta gent, molt participativa i molt interessada en el nostre projecte.

L’acte d’ahir va servir perquè els assistents, i ara gràcies a internet la gent que no hi era també ho podrà fer, coneguin a la gent que conforma la nostra candidatura, alguns més coneguts, altres cares més noves, però tots amb ganes de treballar per LEST i per l’Estartit, deixant clar que l’Estartit Som Tots és la única opció procurarà pel present i pel futur d’aquest poble.

Aquí, us deixem el vídeo tallat en quatre parts, en total dura uns 45 minuts.

Primera part de quatre del segon acte de presentació de LEST, a la Sala Polivalent de l’Estartit. En aquest primer video es presenten part de la gent que va a la llista: en Paco Puig, la Veronika Schöbel, la Encarnación Sánchez, en Josep Maria Alos, la Núria Esteve, l’Adriana Padilla, la Fina Sánchez, la Laia González i en Jordi Artalejo.

Segona part de quatre del segon acte de presentació de LEST, a la Sala Polivalent de l’Estartit. En aquest segon video es continua amb les presentacions de la gent de la candidatura, apareixen: en David Prats, la Rosa Navarro, l’Agnès Zaldívar, l’Artur Mas i Bosch, en Josep Puig, en Josep Ferrer, la Carme Masachs i la Sandra Pibernat.

Tercera part de quatre del segon acte de presentació de LEST, a la Sala Polivalent de l’Estartit. En aquest tercer video es continua amb les presentacions de la gent de la candidatura, aquí apareix en Genís Dalmau.

Última part del vídeo del segon acte de presentació de LEST, a la Sala Polivalent de l’Estartit. En aquest quart video apareix la nostra cap de llista, Sílvia Comas i desgrana els principals punts del programes electoral, properament us presentarem el nostre programa al complet, el qual l’hem estructurat en sis punts bàsics:

1.Consell municipal de l’Estartit: cal dotar-lo dels recursos que facin falta,  és un punt intermig per aconseguir la EMD.

2.EMD: principal objectiu de LEST de cara aquesta legislatura, creiem que és vital pel futur del poble.

3.Promocio econòmica i comerç.

4.Vivim l’Estartit dia a dia, els serveis que necessitem: educació, cultura, esport, medi ambient, urbanisme, món rural…

5.Projectes: antic com el molinet, passeig marítim, platera, nou cap i la nova escola bressol. De més nous com la nova biblioteca i  comprar el local del Freu.

6.Optimitzar els recursos per la crisis: s’ha de vigilar amb els gastos, però això no ha de ser excusa per no invertir a l’Estartit.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Like this on Facebook

Quant a L'Estartit Som Tots
Temes d'interés sobre el nou partit polític L'EST, (L'Estartit som tots)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: