HI HA QUI DIU QUE NO ENS FEIEN FALTA LES SIGNATURES DE SUPORT…

Els darrers dos dies s’ha fet córrer la veu de que L’EST ja s’havia constituït com a partit polític i es podia presentar a les eleccions, i que les 500 signatures no eren necessaries, sinó que es van demanar només per fer propaganda.

Creiem que el més adequat en aquesta situació és explicar-vos perquè SI necessitàvem les signatures.

Per poder-nos presentar a les eleccions del 22 de maig fan falta 2 papers diferents: un paper conforme estem constituïts com a partit polític i un conforme ens podem presentar a les eleccions municipals.

Al seu moment vam presentar els papers a Girona, on ens van dir que en dos dies aquests papers serien a Madrid per la seva tramitació al Ministeri de l’interior i a la Junta Electoral Central.

Sembla ser que van tardar més de l’esperat, per això no estàvem segurs de ser a temps de tenir-ho tot en regla.

Per aquest motiu el dilluns passat, 11 d’abril, una persona de L’EST va anar a Madrid per veure en quina situació es trobava el nostre expedient; una part (la constitució com a partit polític) estava al dia, però la segona (poder-nos presentar a les eleccions municipals) no. La nostra sol·licitud no era la primera, sinó que n’hi havia un bon feix, per això les funcionaries d’allà ens van dir que dijous o divendres es sabria si finalment podíem presentar-nos, en funció de la rapidesa amb que poguessin tramitar els expedients anteriors al nostre.

Dijous 14 d’abril encara no teníem resposta, com que no podíem esperar a l’últim moment per saber si les firmes serien necessàries, vam començar a fer propaganda de la recollida de signatures del divendres.

Divendres 15 d’abril al matí tampoc teníem noticia del Ministeri, vam recollir les signatures durant tot el matí (aprofitem per donar un altre cop les gràcies a tots els que vau venir per fer-ho possible).

Finalment, divendres 15 d’abril a les 20:00h vam rebre l’esperada trucada anunciant-nos que les firmes ja no eren necessàries, ja estàvem constituïts com a partit polític i teníem el segon tràmit enllestit, podíem presentar-nos a les eleccions!!

Com que ja havíem aconseguit les 500 signatures vam optar per acabar de tramitar les firmes i així estar segurs de que d’una manera o una altra, L’EST serà una opció el proper 22 de maig.

Moltes gràcies a la gent que ho està fent possible.

Like this on Facebook

Quant a L'Estartit Som Tots
Temes d'interés sobre el nou partit polític L'EST, (L'Estartit som tots)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: